Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340
Title: | Харчові технології |
Authors: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Максимова, Надія Пилипівна Пономаренко, Тетяна Сергіївна Погарський, Олексій Сергійович |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: Видавництво «Форт» |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Пономаренко Т. С., Погарський О. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 20 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_HARCH_ tech_19.pdf | 556.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.