Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340
Title: Харчові технології
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Надія Пилипівна
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: Видавництво «Форт»
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Пономаренко Т. С., Погарський О. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 20 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_HARCH_ tech_19.pdf556.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.