Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56890
Title: Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»
Authors: Погарська, Вікторія Вадимівна
Одарченко, Андрій Миколайович
Погарський, Олексій Сергійович
Юр’єва, Ольга Олексіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Шальопа, Андрій Миколайович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ФОРТ
Citation: Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: В. В. Погарська, А. М. Одарченко, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва, А. М. Шальопа. Харків: ФОРТ, 2024. 30 с.
Abstract: Методичні вказівки до виконання практичної роботи з дисципліни «Нові продукти для оздоровчого харчування» за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання практичної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56890
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_prakt_rob_NPOKH_Frukty_yahody_ovochi_2024.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.