Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332
Title: | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
Authors: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Балабай, Катерина Сергіївна Берестова, Аделіна Анатоліївна Погарський, Олексій Сергійович |
Keywords: | стандартизація;метрологія;сертифікація;система управління якістю |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: Видавництво «Форт» |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С. Берестова А. А., Погарський О. С. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 32 с. |
Abstract: | Мета практичних робіт: ознайомитися з серією стандартів на системи управління якістю, вивчити принципи управління якістю, порядок створення системи управління якістю на підприємстві та її структуру, ознайомитися з одиницями фізичних величин, їх видами та системами, вивчити принципи і методи вимірювань, ознайомитися з порядком оцінки достовірності результатів досліджень та особливостями контролю за технологічними параметрами у харчовій промисловості, ознайомлення зі структурою Державної метрологічної системи України та її діяльністю, ознайомитися з основними принципами і правилами розроблення та впроваджування стандартів, ознайомитися з нормативно-правовою базою національної системи сертифікації України, вивчити структуру, основні принципи та загальні правила державної системи сертифікації УкрСЕПРО, ознайомлення зі структурою Національної системи стандартизації України та основоположними стандартами. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_STANDARTIZAC_KTPPOM_19.pdf | 652.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.