Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332
Title: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, Катерина Сергіївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Погарський, Олексій Сергійович
Keywords: стандартизація;метрологія;сертифікація;система управління якістю
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: Видавництво «Форт»
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С. Берестова А. А., Погарський О. С. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 32 с.
Abstract: Мета практичних робіт: ознайомитися з серією стандартів на системи управління якістю, вивчити принципи управління якістю, порядок створення системи управління якістю на підприємстві та її структуру, ознайомитися з одиницями фізичних величин, їх видами та системами, вивчити принципи і методи вимірювань, ознайомитися з порядком оцінки достовірності результатів досліджень та особливостями контролю за технологічними параметрами у харчовій промисловості, ознайомлення зі структурою Державної метрологічної системи України та її діяльністю, ознайомитися з основними принципами і правилами розроблення та впроваджування стандартів, ознайомитися з нормативно-правовою базою національної системи сертифікації України, вивчити структуру, основні принципи та загальні правила державної системи сертифікації УкрСЕПРО, ознайомлення зі структурою Національної системи стандартизації України та основоположними стандартами.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_STANDARTIZAC_KTPPOM_19.pdf652.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.