Browsing by Author Погарська, В.В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлиниПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Кульбачний, С.М.
2022Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощівПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Ахмєдова, А.К.
2022Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюреПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Свідло, А.Р.
2022Нове покоління плавлених сирних виробівПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Науменко, Х.М.
2022Нові види десертів для оздоровчого харчуванняПогарська, В.В.; Погарський, О.С.; Овчаренко, В.А.
2022Оздоровчі кисломолочні десерти збагачені добавками із плодоовочевої сировиниПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Кравчук, Д.О.; Водолажченко, А.В.
2022Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробкиПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Дєтскова, Д.О.
2020Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населенняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В.В.; Максимова, Н.П.; Балабай, К.С.; Затула, А. В.
2022Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавокПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Ребрик, К.В.
2022Розробка сокових напоїв для оздоровчого харчуванняПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Балабай, А.О.
2022Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчуванняПогарська, В.В.; Погарський, О.С.; Перевозник, Н.В.
2022Розробка технології швидковідновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовцівПогарська, В.В.; Погарський, О.С.; Дзюба, О.С.
2022Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначенняПогарська, В.В.; Погарський, О.С.; Дзюба, О.С.