Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички | Кондратюк, Наталія Вячеславівна; Большакова, Валентина Леонтіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович |
2021 | Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених систем | Лещенко, Катерина Геннадіївна; Серік, Максим Леонідович; Пивоваров, Євген Павлович |
2014-03-11 | Гранульований продукт та спосіб його одержання | Мороз, Оксана Володимирівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Пивоваров, Євген Павлович; Неклеса, Ольга Павлівна |
2019-01-10 | Дріжджове тісто | Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
2017-07-10 | Дріжджове тісто | Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Нагорний, Олександр Юрійович |
2017-09-11 | Дріжджовий виріб | Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
2019 | Митна справа | Сорокіна, Світлана Вікторівна; Пивоваров, Євген Павлович |
2015 | Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами | Кондратюк, Наталія Вячеславівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович |
2017 | Основи експертизи дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей | Головко, Тетяна Миколаївна; Пивоваров, Євген Павлович |
2015 | Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві | Пивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна |
2022 | Розроблення та впровадження технології напівфабрикату «Суміш протеїнова» в спортивному харчуванні | Пивоваров, Євген Павлович; Фісько, Костянтин Анатолійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберігання | Пивоваров, Євген Павлович; Солодков, Роман Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх перероблення | Пивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберігання | Пивоваров, Євген Павлович; Рачкован, Сергій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2018-10-10 | Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів | Неклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович |
2017-07-10 | Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів | Неклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович |
2022 | Сучасні ресторанні концепції | Андрєєва, Світлана Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович |
2023 | Сучасні ресторанні технології | Андрєєва, Світлана Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович |
2017 | Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу | Діхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталія Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович |
2009 | Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування | Пивоваров, Євген Павлович; Пестіна, Ганна Олександрівна |