Browsing by Author Пивоваров, Євген Павлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної паличкиКондратюк, Наталія Вячеславівна; Большакова, Валентина Леонтіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євген Павлович
2021Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених системЛещенко, Катерина Геннадіївна; Серік, Максим Леонідович; Пивоваров, Євген Павлович
2014-03-11Гранульований продукт та спосіб його одержанняМороз, Оксана Володимирівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Пивоваров, Євген Павлович; Неклеса, Ольга Павлівна
2019-01-10Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2017-07-10Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Нагорний, Олександр Юрійович
2017-09-11Дріжджовий вирібНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2019Митна справаСорокіна, Світлана Вікторівна; Пивоваров, Євген Павлович
2015Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмамиКондратюк, Наталія Вячеславівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович
2017Основи експертизи дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностейГоловко, Тетяна Миколаївна; Пивоваров, Євген Павлович
2015Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарствіПивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна
2022Розроблення та впровадження технології напівфабрикату «Суміш протеїнова» в спортивному харчуванніПивоваров, Євген Павлович; Фісько, Костянтин Анатолійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Солодков, Роман Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх переробленняПивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Рачкован, Сергій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023-05-10Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатівСерік, Максим Леонідович; Лещенко, Катерина Геннадіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2018-10-10Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробівНеклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2017-07-10Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробівНеклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2022Сучасні ресторанні концепціїАндрєєва, Світлана Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2023Сучасні ресторанні технологіїАндрєєва, Світлана Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2017Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталія Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович