Browsing by Author Павлоцька, Л. Ф.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентамиДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Серік, М. Л.
2011Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробівПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.
2019-05-15Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберіганняЦихановська, І. В.; Євлаш, В. В.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.
2019-05-15Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатівСкуріхіна, Л. А.; Цихановська, І. В.; Павлоцька, Л. Ф.
2019Необхідність застосування інструментів медіаграмотності та розвитку навичок критичного мислення у вивченні нутриціологіїАксьонова, О. Ф.; Павлоцька, Л. Ф.; Торяник, Д. О.; Зіненко, О. Д.
2012Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчуванняДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Чернова, Л. О.; Антоненко, С. П.
2012Перспективи використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробівДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.
2015Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробівПавлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Цихановська, І. В.; Барсова, З. В.; Босенко, В. О.
2011Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тістаГороджаєв, Д. І.; Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Тарасов, С. В.
2011-10-20Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С.
2011Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пряничного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Сергієва, І. О.; Белімова, Д. Н.
2011Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Резник, Т. І.; Черненко, Г. В.
2014-05-22Технологія виробництва м’ясних комбінованих виробів на основі структурованого білка соняшникуГорбань, В. Г.; Павлоцька, Л. Ф.
2013Технологія каротиновмісної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salinaДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Цибань, Л. С.
2015Технологія яловичого фаршу, ферментованого бромеліном, і м’ясних виробів на його основіПавлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Блонська, Д. С.
2016Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використанняЦихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С.
2015Індивідуальні завдання як фактор формування творчого мислення під час вивчення дисциплін санітарно-гігієнічного спрямуванняСерік, М. Л.; Павлоцька, Л. Ф.; Антоненко, С. П.