Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Серік, М. Л. |
2011 | Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С. |
2019-05-15 | Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання | Цихановська, І. В.; Євлаш, В. В.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф. |
2019-05-15 | Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів | Скуріхіна, Л. А.; Цихановська, І. В.; Павлоцька, Л. Ф. |
2019 | Необхідність застосування інструментів медіаграмотності та розвитку навичок критичного мислення у вивченні нутриціології | Аксьонова, О. Ф.; Павлоцька, Л. Ф.; Торяник, Д. О.; Зіненко, О. Д. |
2012 | Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Чернова, Л. О.; Антоненко, С. П. |
2012 | Перспективи використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробів | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф. |
2015 | Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів | Павлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Цихановська, І. В.; Барсова, З. В.; Босенко, В. О. |
2011 | Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста | Городжаєв, Д. І.; Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Тарасов, С. В. |
2011-10-20 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С. |
2011 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пряничного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Сергієва, І. О.; Белімова, Д. Н. |
2011 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.; Резник, Т. І.; Черненко, Г. В. |
2014-05-22 | Технологія виробництва м’ясних комбінованих виробів на основі структурованого білка соняшнику | Горбань, В. Г.; Павлоцька, Л. Ф. |
2013 | Технологія каротиновмісної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salina | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Цибань, Л. С. |
2015 | Технологія яловичого фаршу, ферментованого бромеліном, і м’ясних виробів на його основі | Павлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Блонська, Д. С. |
2016 | Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання | Цихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С. |
2015 | Індивідуальні завдання як фактор формування творчого мислення під час вивчення дисциплін санітарно-гігієнічного спрямування | Серік, М. Л.; Павлоцька, Л. Ф.; Антоненко, С. П. |