Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48208
Title: Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування
Authors: Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Чернова, Л. О.
Антоненко, С. П.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Чернова Л. О., Антоненко С. П. Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 120-121.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48208
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_120-121.pdf162.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.