Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24746
Title: Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста
Authors: Тарасов, С. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Городжаєв, Д. І.
Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Чернова, Л. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тарасов С. В. Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Городжаєв Д. І., Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 148.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24746
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_148.pdf117.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.