Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29200
Title: Технологія виробництва м’ясних комбінованих виробів на основі структурованого білка соняшнику
Authors: Горбань, В. Г.
Павлоцька, Л. Ф.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Горбань В. Г., Павлоцька Л. Ф. Технологія виробництва м’ясних комбінованих виробів на основі структурованого білка соняшнику. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 19-20
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29200
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-19-20.pdf221.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.