Browsing by Author Михайлов, В. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 110  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2010Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукціїМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я.
2009Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складомМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.
2019Апарат для варіння формованих шинкових виробів із підпресовуваннямМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Козін, C. М.
2017Апарати для виробництва формованих виробів із тваринної сировиниМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Козін, С. М.
2018Безцінний досвід не зникаєМихайлов, В. М.
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В.
2024Біотехнології ферментованих продуктів із коров'ячого та козиного молока: монографіяРижкова, Т. М.; Даниленко, С. Г.; Михайлов, В. М.; Гейда, І. М.
2021Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2011Вивчення адсорбційних властивостей кабачкового наповнювачаМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Фоменко, І. Н.; Андрієвський, А. Ю.; Голосняк, Т. А.; Скляр, А. О.
2021Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Виділення домішок олійної сировини з відходів на гіраційному сепараторіБогомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Ільїна, Н. О.; Бондарев, О. М.
2015Викладання дисциплін у сучасному світі інформаційних ресурсівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2013Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2011-05-19Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесівЧеревко, О .І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2019-05-15Вплив паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2023Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировиниМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2022До питання бгрунтування параметрів процесу сепарації насіння проса на гравітаційному ударно-фрикційному сепараторіБогомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Богомолов, О. О.; Польотов, І. В.; Бурдяк, Я. М.
2023До питання сепарації насіння проса на гравітаційному фрикційному сепараторіБогомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Богомолов, О. О.; Бочарніков, І. О.
2021Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.