Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19396
Title: Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Михайлов, В. М.
Погарський, О. С.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Михайлов В. М., Погарський О. С., Лосєва С. М. Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 87-88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19396
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-87-88.pdf162.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.