Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9072
Title: Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом
Authors: Михайлов, В. М.
Чуйко, А. М.
Keywords: асортимент товарів;класифікація товарів
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлов В. М., Чуйко А. М. Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 327-333.
Abstract: Розглянуто аналіз існуючих поглядів на ієрархічну структуру класифікації товарів, формування їх асортименту, можливість управління асортиментним складом будь-якої товарної категорії та запропоновано найбільш раціональні класифікаційні ознаки, за якими товари можуть бути угруповані для більш чіткого розуміння їх спрямованості та управління відповідним асортиментом.
The analysis of existent looks is considered on a hierarchical structure classifications of commodities, forming of their assortment, possibility of management by assort mentcomposition of any commodity category and more rational classifications signs on which commodities can be grouped for more clear understanding of their orientation and management by the proper assortment are offered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9072
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_51.pdf680.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.