Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63673
Title: Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості харчової продукції з пряних овочів
Authors: Михайлов, В. М.
Прасол, С. В.
Малько, О. М.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Прасол С. В., Малько О. М. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості харчової продукції з пряних овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 338-340.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63673
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_338-340.pdf167.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.