Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Маяк, О. А.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 44
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Апаратурне оформлення процесу уварювання плодоовочевого пюре
Маяк, О. А.
;
Нечипоренко, І. В.
;
Кльовін, О. І.
;
Михайлова, А. В.
2013
Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2021
Вакуумна вібраційна сушарка періодичної дії
Маяк, О. А.
;
Нечипоренко, І. В.
;
Сардаров, А. М.
2019
Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії
Черевко, О. І.
;
Сардаров, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
2021
Використання методології системного аналізу для підготовки фахівців інженерного спрямування
Маяк, О. А.
;
Костенко, C. Н.
;
Федак, Н. В.
2019
Використання системного аналізу для оптимізації тепломасообмінного обладнання
Черевко, О. І.
;
Маяк, О. А.
;
Костенко, С. М.
;
Сардаров, А. М.
2024
Виробництво та перспективи використання харчових порошків
Маяк, О. А.
;
Василенко, М. О.
;
Косточка, О. Д.
2013
Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
2011-05-19
Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесів
Черевко, О .І.
;
Михайлов, В. М.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
2014-05-22
Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апараті
Черевко, О. І.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
2020
Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавках
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
2015
Вібраційна вакуумна сушарка для виробництва роздільних концентратів
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
2011
Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових систем
Черевко, О. І.
;
Потапов, В. О.
;
Маяк, О. А.
2013
Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратів
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2011
Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Маяк, В. І.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Русанов, І. О.
;
Романов, І. П.
2011
Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів
Черевко, О. І.
;
Маяк, О. А.
;
Гарбузова, О. С.
2015
Ефективність викладання навчальних дисциплін – творча мета викладача
Черевко, О. І.
;
Маяк, О. А.
2018
Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберігання
Маяк, В. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Сардаров, А. М.
;
Осьмак, О. О.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Михайлов, В. М.
;
Черевко, О. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Постаджиєв, О. І.
;
Лаврук, В. В.
;
Ібаєв, Е. Б.
;
Сабадаш, С. М.
2023
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка інноваційних енергозберігаючих технологій, процесів та обладнання для сепарації, транспортування та здрібнення зерна з отриманням нових видів борошна та крупи" (остаточний)
Богомолов, О. В.
;
Іващенко, С. Г.
;
Ірклієнко, В. І.
;
Гурський, П. В.
;
Лук'янов, І. М.
;
Денисенко, С. А.
;
Міленін, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Мітяшкіна, Т. Ю.
;
Сичов, А. І.
;
Кісь-Коркіщенко, Л. В.
;
Богомолов, О. О.