Browsing by Author Маяк, О. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Апаратурне оформлення процесу уварювання плодоовочевого пюреМаяк, О. А.; Нечипоренко, І. В.; Кльовін, О. І.; Михайлова, А. В.
2013Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2021Вакуумна вібраційна сушарка періодичної діїМаяк, О. А.; Нечипоренко, І. В.; Сардаров, А. М.
2019Вакуумна вібраційна сушарка безперервної діїЧеревко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.
2021Використання методології системного аналізу для підготовки фахівців інженерного спрямуванняМаяк, О. А.; Костенко, C. Н.; Федак, Н. В.
2019Використання системного аналізу для оптимізації тепломасообмінного обладнанняЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2024Виробництво та перспективи використання харчових порошківМаяк, О. А.; Василенко, М. О.; Косточка, О. Д.
2013Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктівМаяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2011-05-19Вплив конструктивних особливостей перемішуючих пристроїв на перебіг теплообмінних процесівЧеревко, О .І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2014-05-22Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апаратіЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2020Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавкахМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2015Вібраційна вакуумна сушарка для виробництва роздільних концентратівМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2011Дослідження процесу тепловіддачі під час концентрування в'язких харчових системЧеревко, О. І.; Потапов, В. О.; Маяк, О. А.
2013Дослідження реологічних властивостей роздільних пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2011Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Русанов, І. О.; Романов, І. П.
2011Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктівЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.; Гарбузова, О. С.
2015Ефективність викладання навчальних дисциплін – творча мета викладачаЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.
2018Залежність реологічних властивостей сухих конфітюрів від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)Михайлов, В. М.; Черевко, О. І.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Постаджиєв, О. І.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Сабадаш, С. М.
2023Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка інноваційних енергозберігаючих технологій, процесів та обладнання для сепарації, транспортування та здрібнення зерна з отриманням нових видів борошна та крупи" (остаточний)Богомолов, О. В.; Іващенко, С. Г.; Ірклієнко, В. І.; Гурський, П. В.; Лук'янов, І. М.; Денисенко, С. А.; Міленін, А. М.; Маяк, О. А.; Мітяшкіна, Т. Ю.; Сичов, А. І.; Кісь-Коркіщенко, Л. В.; Богомолов, О. О.