Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35267
Название: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи
Авторы: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Маяк, О. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи: методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти ступеня магістр за освітньо-професійними програмами «Обладнання переробних і харчових виробництв» і «Обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії» Спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» для студентів денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2023. 40 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами рівня вищої освіти магістр денної і заочної форми навчання за освітньо-професійними програмами «Обладнання переробних і харчових виробництв» і «Обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії» спеціальності 133 Галузеве машинобудування розроблені відповідно до Закону України «Про вищу освіту», згідно з ДСТУ вищої освіти за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування галузі знань 13 Механічна інженерія для другого (магістерського) рівня вищої освіти, чинних вимог Єдиної системи конструкторської документації (ЄСКД) та Єдиної системи технологічної документації (ЄСТД), ДСТУ 3008:2015 «Інформація та документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура та правила оформлення», ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання», Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та екзаменаційну комісію у Державному біотехнологічному університеті.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35267
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mr_kvalif_133_23.pdf839.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.