Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5259
Title: Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів
Authors: Черевко, О. І.
Маяк, О. А.
Гарбузова, О. С.
Keywords: м’ясні вироби;екструзія;реструктурування;м’ясні продукти
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Маяк О. А., Гарбузова О. С. Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 128-133.
Abstract: Розглянуто можливість використання процесу екструзії для виробництва м’ясних виробів. Запропоновано використання додаткових компонентів та зміну параметрів м’яса в каналі екструдера.
In this article the possibility of using an extrusion process for the production of meat products. The use of additional components and changing the meat to feed the extruder.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5259
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_19.pdf163.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.