Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Лосєва, С. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 72
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Стоєв, С. С.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2019-05-15
Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний
Погарська, В. В.
;
Кравчук, Т. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
2021
Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2021
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції з них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
;
Лосєва, С. М.
2012
Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Архіпов, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2012
Вивчення спектроскопічних показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотин
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Архіпов, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2012
Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Берестова, А. А.
;
Абрамова, Т. С.
;
Лосєва, С. М.
2011-05-19
Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюре
Павлюк, Р. Ю.
;
Стоєв, С. С.
;
Лосєва, С. М.
2012
Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Стоєв, С. С.
;
Лосєва, С. М.
2020
Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
;
Погарський, О. С.
2021-04-08
Дослідження вмісту біологічно активних речовин антоціанових добавок – барвників у формі наноекстрактів із квітів Hibiscus Sabdariffa
Лосєва, С. М.
;
Овчаренко, В. А.
2012
Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Лосєва, С. М.
2023
Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2014-05-22
Збагачення кондитерських виробів рослинними добавками з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний)
Погарська, В. В.
;
Одарченко, А. М.
;
Погарський, О. С.
;
Юр`єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
;
Селютіна, Г. А.
;
Лопатюк, А. А.
;
Пікатова, В. В.
;
Овчаренко, В. А.
;
Дзюба, О. С.
2013
Кріогенна безвідхідна технологія заморожених ягід та дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Стоєв, С. С.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2012
Кріогенне шокове заморожування журавлини
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Стоєв, С. С.
;
Лосєва, С. М.
2021
Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
2019-05-15
Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азоту
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2016
Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Каплун, О. А.
;
Лосєва, С. М.
;
Анушкевич, О. А.