Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014-05-22 | Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
2019-05-15 | Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний | Погарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М. |
2021 | Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання | Павлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М. |
2021 | Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції з них | Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.; Лосєва, С. М. |
2012 | Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Вивчення спектроскопічних показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотин | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М. |
2011-05-19 | Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюре | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2020 | Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С. |
2021-04-08 | Дослідження вмісту біологічно активних речовин антоціанових добавок – барвників у формі наноекстрактів із квітів Hibiscus Sabdariffa | Лосєва, С. М.; Овчаренко, В. А. |
2012 | Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М. |
2023 | Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів | Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М. |
2014-05-22 | Збагачення кондитерських виробів рослинними добавками з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний) | Погарська, В. В.; Одарченко, А. М.; Погарський, О. С.; Юр`єва, О. О.; Лосєва, С. М.; Селютіна, Г. А.; Лопатюк, А. А.; Пікатова, В. В.; Овчаренко, В. А.; Дзюба, О. С. |
2013 | Кріогенна безвідхідна технологія заморожених ягід та дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
2012 | Кріогенне шокове заморожування журавлини | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2021 | Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С. |
2019-05-15 | Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азоту | Павлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М. |
2016 | Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів | Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Каплун, О. А.; Лосєва, С. М.; Анушкевич, О. А. |