Browsing by Author Лосєва, С. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 65  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільнийПогарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
2021Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції з нихПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.; Лосєва, С. М.
2012Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М.
2012Вивчення спектроскопічних показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотинПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М.
2012Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюреПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2020Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний станПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С.
2021-04-08Дослідження вмісту біологічно активних речовин антоціанових добавок – барвників у формі наноекстрактів із квітів Hibiscus SabdariffaЛосєва, С. М.; Овчаренко, В. А.
2012Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.
2023Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2014-05-22Збагачення кондитерських виробів рослинними добавками з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
2012Кріогенне шокове заморожування журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2021Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошнаПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.
2019-05-15Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азотуПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2016Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілівПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Каплун, О. А.; Лосєва, С. М.; Анушкевич, О. А.
2023Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Нанотехнологія отримання замороженого пюре з обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.