Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51613
Title: Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Хоменко, А. В.
Кострова, К. В.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В., Лосєва С. М. Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 91-92.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51613
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_91-92.pdf219.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.