Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51655
Title: Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Архіпов, О. С.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Архіпов О. С., Лосєва С. М. Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 93-94.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51655
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_93-94.pdf326.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.