Browsing by Author Кострова, К. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Біотехнологія кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованих добавок із пряних овочівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2013Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологійПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Кляп, Т. П.
2012Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.
2013Инновации в кондитерской промышленностиПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2012Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П.
2013Наноструктуровані продукти із квасолі – продукти ХХІ століттяПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.
2013Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використаннямПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.; Бутенко, Н. В.
2012Нові види соусів-діпів на основі дрібнодисперного пюре з квасоліПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г.
2012Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.
2011Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2012Розробка білкових наноструктурованих добавок із квасоліПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г.
2010Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумуванняЄфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Кострова, К. В.; Деменко, А. А.
2011-05-19Спектроскопічний аналіз соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням натуральних пряно-ароматичних добавокПавлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Наконечна Ю. Г.; Кострова, К. В.
2012Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасоліПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г.
2014-05-22Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2014-05-22Інноваційна технологія отримання білкових дрібнодисперсних добавок із квасолі та закусочних паст із їх використаннямПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.
2012Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П.
2014-05-22Інноваційні технології переробки каротиновмісної сировини на дрібнодисперсні добавкиПогарська, В. В.; Тимофєєва, Н. М.; Кострова, К. В.
2011Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.