Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Біотехнологія кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованих добавок із пряних овочів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2013 | Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Кляп, Т. П. |
2012 | Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М. |
2013 | Инновации в кондитерской промышленности | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2012 | Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П. |
2013 | Наноструктуровані продукти із квасолі – продукти ХХІ століття | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В. |
2013 | Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.; Бутенко, Н. В. |
2012 | Нові види соусів-діпів на основі дрібнодисперного пюре з квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |
2012 | Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М. |
2011 | Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчування | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2012 | Розробка білкових наноструктурованих добавок із квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |
2010 | Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування | Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Кострова, К. В.; Деменко, А. А. |
2011-05-19 | Спектроскопічний аналіз соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням натуральних пряно-ароматичних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Наконечна Ю. Г.; Кострова, К. В. |
2012 | Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |
2014-05-22 | Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2014-05-22 | Інноваційна технологія отримання білкових дрібнодисперсних добавок із квасолі та закусочних паст із їх використанням | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В. |
2012 | Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П. |
2014-05-22 | Інноваційні технології переробки каротиновмісної сировини на дрібнодисперсні добавки | Погарська, В. В.; Тимофєєва, Н. М.; Кострова, К. В. |
2011 | Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |