Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48338
Title: Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкції
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Хоменко, А. В.
Кострова, К. В.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В., Лосєва С. М. Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 152-154.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48338
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_152-154.pdf167.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.