Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6566
Title: | Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування |
Authors: | Єфремов, Ю. І. Михайлова, С. В. Кострова, К. В. Деменко, А. А. |
Keywords: | дрібнодисперсні системи;рослинна сировина;НВЧ-нагрів;вакуумування;дикоросла та пряно-ароматична сировина |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Єфремов Ю. І., Михайлова С. В., Кострова К. В., Деменко А. А. Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 171-176. |
Abstract: | Досліджено дрібнодисперсні системи на основі рослинної сировини з використанням НВЧ-нагріву і вакуумування, отримано нові продукти з дикорослої та пряно-ароматичної сировини, які краще засвоюються організмом людини. The systems are explored on the basis of vegetable raw material with the use of OHF-heating and vacuum, new products are gained from growing wild and spici ly-aromatic raw material, which are better mastered by the organism of people. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6566 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_31.pdf | 163.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.