Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51695
Title: Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Кострова, К. В.
Лук’янова, В. Г.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кострова К. В., Лук’янова В. Г. Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 137-138.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51695
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_137-138.pdf307.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.