Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59510
Title: Інноваційна технологія наноструктурованих заморожених добавок із пряних овочів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Наконечна, Ю. Г.
Кострова, К. В.
Станкевич, О. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Кострова К. В., Станкевич О. А. Інноваційна технологія наноструктурованих заморожених добавок із пряних овочів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 197-199.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59510
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-199.pdf113.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.