Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48370
Title: Розробка білкових наноструктурованих добавок із квасолі
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Кострова, К. В.
Лук’янова, В. Г.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кострова К. В., Лук’янова В. Г. Розробка білкових наноструктурованих добавок із квасолі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 183-186.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48370
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_183-186.pdf198.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.