Browsing by Author Коротаєва, Є. О.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій | Нечепуренко, К. Б.; Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П. |
2013 | Дослідження фізичних процесів стабілізації двошарового формуючого середовища | Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О. |
2015 | Обґрунтування технології виробництва капсульованих рослинних жирів для борошняних кулінарних виробів | Пивоваров, Є. П.; Неклеса, О. П.; Городнича, А. В.; Коротаєва, Є. О. |
2015 | Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочів | Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, Є. П.; Іванова, О. А.; Павелкевич, В. М. |
2017 | Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів | Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.; Вовк, В. С.; Костигов, К. В. . |
2013 | Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів | Пивоваров, П. П.; Журба, А. В.,; Коротаєва, Є. О. |
2016 | Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натрію | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О.; Коротаєва, Є. О. |
2016 | Підготовка майбутніх викладачів вищих навчальних закладів до інноваційної педагогічної діяльності | Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О. |
2012-04-25 | Розробка математичної моделі оптимізації вмісту інгредієнтів рецептурної суміші для емульсій | Коротаєва, Є. О. |
2015 | Синергія та орієнтованість викладача в сучасних умовах розвитку вищої освіти в Україні | Кучерук, З. І.; Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О. |
2014-05-22 | Технологічні аспекти процесу коаксіального капсулювання у двошарове приймальне середовище | Коротаєва, Є. О.; Неклеса, О. П.; Шевцов, А. В. |
2013 | Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків | Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П. |