Browsing by Author Коротаєва, Є. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.
2013Дослідження фізичних процесів стабілізації двошарового формуючого середовищаНеклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.
2015Обґрунтування технології виробництва капсульованих рослинних жирів для борошняних кулінарних виробівПивоваров, Є. П.; Неклеса, О. П.; Городнича, А. В.; Коротаєва, Є. О.
2015Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочівКоротаєва, Є. О.; Пивоваров, Є. П.; Іванова, О. А.; Павелкевич, В. М.
2017Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типівНеклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.; Вовк, В. С.; Костигов, К. В. .
2013Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридівПивоваров, П. П.; Журба, А. В.,; Коротаєва, Є. О.
2016Підвищення термостабільності молока знежиреного шляхом використання альгінату натріюПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О.; Коротаєва, Є. О.
2016Підготовка майбутніх викладачів вищих навчальних закладів до інноваційної педагогічної діяльностіПивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.
2012-04-25Розробка математичної моделі оптимізації вмісту інгредієнтів рецептурної суміші для емульсійКоротаєва, Є. О.
2014-05-22Технологічні аспекти процесу коаксіального капсулювання у двошарове приймальне середовищеКоротаєва, Є. О.; Неклеса, О. П.; Шевцов, А. В.
2013Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоківКоротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.