Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59284
Title: Розширення асортименту кулінарних страв шляхом використання капсульованих рослинних олій
Authors: Пивоваров, П. П.
Неклеса, О. П.
Коротаєва, Є. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пивоваров П. П., Неклеса О. П., Коротаєва Є. О. Розширення асортименту кулінарних страв шляхом використання капсульованих рослинних олій. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 69-70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59284
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-70.pdf105.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.