Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38250
Title: Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів
Authors: Неклеса, О. П.
Коротаєва, Є. О.
Вовк, В. С.
Костигов, К. В. .
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Неклеса О. П., Коротаєва Є. О., Вовк В. С., Костигов К. В. Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 134-136.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38250
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_134-136.pdf231.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.