Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28641
Title: Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів
Authors: Журба, А. В.,
Коротаєва, Є. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, П. П.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Журба А. В., Коротаєва Є. О. Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28641
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_13-13.pdf132.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.