Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29677
Title: Технологічні аспекти процесу коаксіального капсулювання у двошарове приймальне середовище
Authors: Коротаєва, Є. О.
Неклеса, О. П.
Шевцов, А. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Шевцов А. В. Технологічні аспекти процесу коаксіального капсулювання у двошарове приймальне середовище. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 35-36
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29677
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-35-36.pdf267.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.