Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник | Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2023 | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту | Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Гросул, Вікторія Анатоліївна; Круглова, Олена Анатоліївна |
2022 | Ощадливе виробництво та управління якістю | Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимирівна |
2022 | Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво) | Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів) | Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022-10-19 | Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Желєва, Тетяна Сергіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2008-11-25 | Спосіб отримання крему | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Гончарова, Світлана Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович |
2008-08-26 | Спосіб отримання мусу | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Бела Борисівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович |
2022-09-28 | Спосіб отримання пастили | Даюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна |
2022-09-28 | Спосіб отримання пастили білкової | Даюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна |
2022-08-17 | Спосіб отримання пастили білкової | Даюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна |
2011-02-10 | Спосіб отримання продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного | Колеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович |
2011-02-10 | Спосіб отримання продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного | Колеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович |
2008-11-25 | Спосіб отримання самбуку | Перцевой, Федір Всеволодович; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Бела Борисівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Гончарова, Світлана Борисівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович |
2008-08-11 | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного | Перцевой, Федір Всеволодович; Колеснікова, Марина Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович |
2008-07-25 | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного | Перцевой, Федір Всеволодович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Гурський, Петро Васильович; Колеснікова, Марина Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович |
2022-10-19 | Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Желєва, Тетяна Сергіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2011-07-11 | Спосіб отримання холодцю з яловичини | Перцевой, Федір Всеволодович; Василенко, Ольга Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Рубіна, Вікторія Вікторівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Колеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елигюсович; Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
2011-07-11 | Спосіб отримання язика яловичого заливного | Перцевой, Федір Всеволодович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович; Рубіна, Вікторія Вікторівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Василенко, Ольга Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елигюсович; Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
2016 | Технологічна експертиза безпечності харчової продукції | Колеснікова, Марина Борисівна; Трощій, Тетяна Володимирівна |