Browsing by Author Колеснікова, Марина Борисівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібникГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2023Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захистуГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Гросул, Вікторія Анатоліївна; Круглова, Олена Анатоліївна
2022Ощадливе виробництво та управління якістюКолеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимирівна
2022Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022-10-19Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЖелєва, Тетяна Сергіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Омельченко, Світлана Борисівна
2008-11-25Спосіб отримання кремуПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Гончарова, Світлана Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович
2008-08-26Спосіб отримання мусуПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Бела Борисівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович
2022-09-28Спосіб отримання пастилиДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2022-09-28Спосіб отримання пастили білковоїДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2022-08-17Спосіб отримання пастили білковоїДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2011-02-10Спосіб отримання продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирногоКолеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович
2011-02-10Спосіб отримання продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирногоКолеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович
2008-11-25Спосіб отримання самбукуПерцевой, Федір Всеволодович; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Бела Борисівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Гончарова, Світлана Борисівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович
2008-08-11Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Колеснікова, Марина Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Перцевой, Микола Федорович; Бідюк, Дмитро Олегович
2008-07-25Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоПерцевой, Федір Всеволодович; Трощій, Тетяна Володимирівна; Гурський, Петро Васильович; Колеснікова, Марина Борисівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Димитриєвич, Любов Радівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович
2022-10-19Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЖелєва, Тетяна Сергіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Омельченко, Світлана Борисівна
2011-07-11Спосіб отримання холодцю з яловичиниПерцевой, Федір Всеволодович; Василенко, Ольга Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Рубіна, Вікторія Вікторівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Колеснікова, Марина Борисівна; Перцевой, Микола Федорович; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Гурський, Петро Васильович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елигюсович; Міскіевич, Тадеуш Владиславович
2011-07-11Спосіб отримання язика яловичого заливногоПерцевой, Федір Всеволодович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович; Рубіна, Вікторія Вікторівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Василенко, Ольга Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елигюсович; Міскіевич, Тадеуш Владиславович
2016Технологічна експертиза безпечності харчової продукціїКолеснікова, Марина Борисівна; Трощій, Тетяна Володимирівна