Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14741
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Колеснікова, Марина Борисівна Гурський, Петро Васильович Трощій, Тетяна Володимирівна Крапивницька, Ірина Олексіївна Димитриєвич, Любов Радівна Перцевой, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович |
Issue Date: | 11-Aug-2008 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34347, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, М. Б. Колеснікова, П. В. Гурський, Т. В. Трощій, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк. № u200802554. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;34347 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії кокосової тугоплавкої у співвідношенні 2:1, як сіль пла вильну використовують суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14741 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.