Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14741
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Колеснікова, Марина Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Димитриєвич, Любов Радівна
Перцевой, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Issue Date: 11-Aug-2008
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34347, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, М. Б. Колеснікова, П. В. Гурський, Т. В. Трощій, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк. № u200802554. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с.
Series/Report no.: 11;34347
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії кокосової тугоплавкої у співвідношенні 2:1, як сіль пла вильну використовують суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14741
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34347.pdf69.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.