Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15762
Title: Спосіб отримання холодцю з яловичини
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Василенко, Ольга Олександрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевой, Микола Федорович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 11-Jul-2011
Citation: Спосіб отримання холодцю з яловичини. Патент України на корисну модель № 61084, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевой, О. О. Василенко, Г. Є. Поліщук, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевой, І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014537. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 3 с.
Series/Report no.: 11;61084
Abstract: Спосіб отримання холодцю з яловичини, що включає промивання м'яса, заливання його холодною водою, варку, закладання за годину до кінця варки овочів, виймання звареного м'яса, відділення кісток, подрібнення, з'єднання з процідженим бульйоном, додавання солі, додавання у кінці варки спецій, по закінченні варки додавання розтертого часнику, внесення драглеутворювача, розливання у деко чи форми, охолодження, вистоювання для драглеутворення, порціонування, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують низькоетерифікований яблучний пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15762
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61084.pdf138.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.