Browsing by Author Карпенко, Л. К.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукціїБожко, А. В.; Гриценко, Д. А.; Карпенко, Л. К.
2024Впровадження інноваційних технологій в системі фахової підготовки майбутніх інженерів в контексті європейської інтеграціїМихайлов, В. М.; Богомолов, О. В.; Карпенко, Л. К.
2024-04До питання удосконалення пакувально-дозуючого обладнання в молочній промисловостіКарпенко, Л. К.; Вороновський, В. О.; Гриценко, Д. А.
2024-04До питання удосконалення пастерізаційних установок трубчатого типуКарпенко, Л. К.; Яременко, А. С.; Пивовар, Р. Ю.
2009Ділова гра: програмна реалізація і досвід застосування у підготовці інженерів-механіківЧаговець, В. В.; Карпенко, Л. К.; Землянко, Ю. В.
2012Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2011Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2024Обладнання для ферментації у харчовій промисловості: специфіка роботи та інноваціїВороновський, В. О.; Штанопруд, І. О.; Карпенко, Л. К.
2024-04Особливості процесу обсмажування кавого зернаКарпенко, Л. К.; Пивовар, Р. Ю.; Штанопруд, І. О.
2020Особливості підготовки інженерно-технічних кадрівЧеревко, О. І.; Карпенко, Л. К.
2024-04Особливості технічного оснащення кав'яреньКарпенко, Л. К.; Яременко, А. С.; Штанопруд, І. О.
2024Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловостіПивовар, Р. Ю.; Яременко, А. С.; Карпенко, Л. К.
2024Психологічні аспекти дистанційного навчання в підготовці майбутніх інженерів в умовах європейської інтеграціїКарпенко, Л. К.; Богомолов, О. В.; Бредихін, В. В.
2024Психологічні аспекти кар’єрного зростання майбутніх інженерів в умовах європейської інтеграціїБогомолов, О. В.; Карпенко, Л. К.; Гурський, П. В.
2024Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресуСвідло, К. В.; Карпенко, Л. К.; Богомолов, О. В.; Піддубна, Л. В.
2019Удосконалення процесів виробництва соусів на основі плодоовочевої сировиниЧеревко, О. І.; Карпенко, Л. К.
2024-04Шляхи підвищення харчової цінності молочних продуктівКарпенко, Л. К.; Вороновський, В. О.; Гриценко, Д. А.
2024-04Шляхи удосконалення обладнання молочного виробництваКарпенко, Л. К.; Гриценко, Д. А.; Вороновський, В. О.