Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400
Title: Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції
Authors: Божко, А. В.
Гриценко, Д. А.
Карпенко, Л. К.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Божко А. В., Гриценко Д. А., Карпенко Л. К. Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 539-540.
Abstract: Основна мета дослідження полягає в комплексному аналізі впливу сучасного обладнання на процеси виробництва харчових продуктів, з акцентом на підвищення ефективності, якості та задоволеність споживачів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_539-540.pdf536.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.