Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400
Title: | Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції |
Authors: | Божко, А. В. Гриценко, Д. А. Карпенко, Л. К. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Божко А. В., Гриценко Д. А., Карпенко Л. К. Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 539-540. |
Abstract: | Основна мета дослідження полягає в комплексному аналізі впливу сучасного обладнання на процеси виробництва харчових продуктів, з акцентом на підвищення ефективності, якості та задоволеність споживачів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62400 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_539-540.pdf | 536.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.