Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53925
Title: Особливості технічного оснащення кав'ярень
Authors: Карпенко, Л. К.
Яременко, А. С.
Штанопруд, І. О.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Карпенко Л. К., Яременко А. С., Штанопруд І. О. Особливості технічного оснащення кав'ярень. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 90.
Abstract: The question of the specifics of the technical equipment of modern coffee shops is considered, the role of the coffee shop as a socio-cultural object of a catering establishment is revealed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53925
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-90.pdf110.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.