Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53912
Title: | Особливості процесу обсмажування кавого зерна |
Authors: | Карпенко, Л. К. Пивовар, Р. Ю. Штанопруд, І. О. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Карпенко Л. К., Пивовар Р. Ю., Штанопруд І. О. Особливості процесу обсмажування кавого зерна. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 83. |
Abstract: | The peculiarities of the process of roasting coffee beans are considered, and the classification of coffee according to the method of roasting beans is given. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53912 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-83.pdf | 114.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.