Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48763
Title: | Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктів |
Authors: | Мартиненко, Л. Г. Карпенко, К. В. Карпенко, Л. К. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мартиненко Л. Г., Карпенко К. В., Карпенко Л. К. Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 351-352. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48763 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_351-352.pdf | 194.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.