Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62402
Title: Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловості
Authors: Пивовар, Р. Ю.
Яременко, А. С.
Карпенко, Л. К.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Пивовар Р. Ю., Яременко А. С., Карпенко Л. К. Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловості. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 543-546.
Abstract: Основна мета дослідження полягає в оцінці та аналізі потенціалу технології 3D-друку для трансформації харчової промисловості та стратегічного розвитку галузі, що може призвести до значних змін у способах виробництва, розподілу та споживання харчових продуктів, підвищуючи їх якість і доступність.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62402
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_543-546.pdf561.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.