Browsing by Author Золотухіна, І. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 42  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Аналіз напрямків використання аквафаби у харчових технологіяхЗолотухіна, І. В.; Борисенко, В. В.
2022Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустріїЗолотухіна, І. В.; Бойко, Д. В.
2011Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировиниПостнов, Г. М.; Золотухіна, І. В.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.
2019Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Кравченко, Т. В.
2019Визначення критеріїв підбору камер відеоспостереження для готелівЗолотухіна, І. В.
2011Визначення критеріїв підбору обладнання для хімчисток при готеляхЗолотухіна, І. В.; Лаврінець, В. І.
2019Використання інтерактивних методів навчання в підготовці сучасного інженера для сфери харчової та готельної індустріїЗолотухіна, І. В.
2021Вплив каротиновмісних домішок на якість морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2020Вплив лактози на піноутворювальну здатність продуктів УФ-переробки білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Скриннік, В. І.
2020Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2021Дослідження процесу ультрафільтраційного розділення БВМСДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Скриннік, В. І.
2021Дослідження виходу анатомічних частин ставкової рибиЗолотухіна, І. В.; Кононикін, В. Д.; Червоний, В. М.
2019Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.; Кравченко, Т. В.
2010Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремівДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А.
2019Дослідження змін властивостей НБВКРС під час їх зберіганняДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2012Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировиниДейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А.
2014Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводнихДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А.
2014-05-22Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м’якого морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.
2011Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молокаЗолотухіна, І. В.; Федак, В. І.; Коцюба, М. П.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний)Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Гузенко, В. В.; Скринник, В. І.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.; Саранча, І. О.