Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Золотухіна, І. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 42
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Аналіз напрямків використання аквафаби у харчових технологіях
Золотухіна, І. В.
;
Борисенко, В. В.
2022
Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії
Золотухіна, І. В.
;
Бойко, Д. В.
2011
Аналіз способів подовження термінів зберігання м'ясної сировини
Постнов, Г. М.
;
Золотухіна, І. В.
;
Червоний, В. М.
;
Нечипоренко, Д. А.
2019
Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Кравченко, Т. В.
2019
Визначення критеріїв підбору камер відеоспостереження для готелів
Золотухіна, І. В.
2011
Визначення критеріїв підбору обладнання для хімчисток при готелях
Золотухіна, І. В.
;
Лаврінець, В. І.
2019
Використання інтерактивних методів навчання в підготовці сучасного інженера для сфери харчової та готельної індустрії
Золотухіна, І. В.
2021
Вплив каротиновмісних домішок на якість морозива
Бєляєва, І. М.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
2020
Вплив лактози на піноутворювальну здатність продуктів УФ-переробки білково-вуглеводної молочної сировини
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Скриннік, В. І.
2020
Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозива
Бєляєва, І. М.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
2021
Дослідження процесу ультрафільтраційного розділення БВМС
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Скриннік, В. І.
2021
Дослідження виходу анатомічних частин ставкової риби
Золотухіна, І. В.
;
Кононикін, В. Д.
;
Червоний, В. М.
2019
Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозива
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
;
Кравченко, Т. В.
2010
Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Сефіханова, К. А.
2019
Дослідження змін властивостей НБВКРС під час їх зберігання
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
2012
Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировини
Дейниченко, Г. В.
;
Щербакова, Т. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Сефіханова, К. А.
2014
Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводних
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Сефіханова, К. А.
2014-05-22
Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м’якого морозива
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Бєляєва, І. М.
2011
Діагностика технології структурованих десертів з використанням вторинних продуктів обробки молока
Золотухіна, І. В.
;
Федак, В. І.
;
Коцюба, М. П.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний)
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Мазняк, З. О.
;
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
;
Червоний, В. М.
;
Гузенко, В. В.
;
Скринник, В. І.
;
Гладкова, О. С.
;
Ткачова, А. С.
;
Кайданський, О. М.
;
Василенко, М. О.
;
Саранча, І. О.