Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4616
Title: Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировини
Authors: Дейниченко, Г. В.
Щербакова, Т. В.
Золотухіна, І. В.
Сефіханова, К. А.
Keywords: напівфабрикати;кольоропараметричні характеристики;рослинна сировина;зберігання
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Щербакова Т. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 19-26.
Abstract: Досліджено експрес-методом кольоропараметричні характеристики розроблених напівфабрикатів білково-вуглеводних із додаванням рослинної сировини під час зберігання, що дозволяє отримувати продукцію з високими споживчими властивостями.
Studied by rapid tsvetoparametricheskie characteristics developed semi protein-carbohydrate with the addition of plant material during storage, which allows to obtain products with high consumer properties.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4616
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_5.pdf202.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.