Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19634
Title: Вплив каротиновмісних домішок на якість морозива
Authors: Бєляєва, І. М.
Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бєляєва І. М., Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В. Вплив каротиновмісних домішок на якість морозива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 203-204.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19634
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-203-204.pdf140.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.