Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59402
Title: Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводних
Authors: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Сефіханова, К. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводних. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 170-172.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59402
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-172.pdf112.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.