Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20534
Title: | Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії |
Authors: | Золотухіна, І. В. Бойко, Д. В. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Золотухіна І. В., Бойко Д. В. Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 77-80. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20534 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-77-80.pdf | 287.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.