Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20534
Title: Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії
Authors: Золотухіна, І. В.
Бойко, Д. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Золотухіна І. В., Бойко Д. В. Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 77-80.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20534
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-77-80.pdf287.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.