Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58016
Title: | Дослідження змін властивостей НБВКРС під час їх зберігання |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Золотухіна, І. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В. Дослідження змін властивостей НБВКРС під час їх зберігання. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 107-109. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58016 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_109-end-страницы-8.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.