Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6569
Title: Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів
Authors: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Сефіханова, К. А.
Keywords: молочно-білкові креми;молочний згусток;рослинна сировина місцевого походження
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження впливу температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 184-188.
Abstract: Розглянуто питання актуальності розробки технологій приготування молочно-білкових кремів з додаванням рослинної сировини місцевого походження. Досліджено вплив температури молочного згустку та тривалості гомогенізації на консистенцію молочно-білкових кремів.
The considered question to urgency of the development technology prepara tions milk-protein cream with contributing vegetable cheese local origin. Explored influence of the temperature of the milk clot and length homogenized on consistency milk-protein cream.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6569
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_33.pdf167.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.