Просмотр собрания по группе - Авторы Запаренко, Г. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 42  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2013Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтівЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Фалько, О. О.; Юрченко, І. Ю.
2012Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2015Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідженняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Використання плодоовочевих соків у технологіях десертівЗапаренко, Г. В.
2016Вплив ферментних препаратів на перебіг біохімічних процесів, що відбуваються під час дозрівання зернового тістаОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.
2015Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полбиОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.
2015Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полбиОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.; Гейко, Т. С.
2012-04-25Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінностіЗапаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.; Давиденко, А. І.
2012Дослідження ринку борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінностіАфанасьєва, О. П.; Запаренко, Г. В.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировиниГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирівГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2016Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції»Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Неклеса, О. П.; Касабова, К. Р.; Пілюгіна, І. С.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Новік, Г. В.; Брикова, Т. М.; Гречаник, Н. С.; Невдачина, Д. С.; Парфілова, М. М.; Різван, О. Ю.; Верешко, А. А.; Сердюкова, Ю. В.; Чернікова, Ю. О.
2013Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислотКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2012Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтівСамохвалова, О. В.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2013Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочкиКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Бурлюбаєва, Т. М.; Мухін, Д. С.
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Оптимізація вмісту інгредієнтів у рецептурах борошняних кондитерських виробівЗапаренко, Г. В.