Browsing by Author Запаренко, Г. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2013Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтівЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Фалько, О. О.; Юрченко, І. Ю.
2012Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Використання плодоовочевих соків у технологіях десертівЗапаренко, Г. В.
2016Вплив ферментних препаратів на перебіг біохімічних процесів, що відбуваються під час дозрівання зернового тістаОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.
2015Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полбиОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.; Гейко, Т. С.
2012-04-25Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінностіЗапаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.; Давиденко, А. І.
2012Дослідження ринку борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінностіАфанасьєва, О. П.; Запаренко, Г. В.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировиниГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирівГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2013Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислотКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2012Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтівСамохвалова, О. В.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2013Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочкиКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Бурлюбаєва, Т. М.; Мухін, Д. С.
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Оптимізація вмісту інгредієнтів у рецептурах борошняних кондитерських виробівЗапаренко, Г. В.
2011Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладахКасілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Самойленко, О. С.; Запаренко, Г. В.
2012Оцінка економічної ефективності впровадження борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності у виробництвоКушнір, Т. Б.; Запаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.
2015Перспективи виробництва зернових хлібцівЗапаренко, Г. В.; Полянська, М. В.