Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011 | Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С. |
2011 | Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С. |
2013 | Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Фалько, О. О.; Юрченко, І. Ю. |
2012 | Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В. |
2015 | Борошняні вироби для систем харчування: проблеми проектування рецептур та їх дослідження | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2013 | Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В. |
2012-04-25 | Використання плодоовочевих соків у технологіях десертів | Запаренко, Г. В. |
2016 | Вплив ферментних препаратів на перебіг біохімічних процесів, що відбуваються під час дозрівання зернового тіста | Олійник, С. Г.; Запаренко, Г. В. |
2015 | Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полби | Олійник, С. Г.; Запаренко, Г. В. |
2015 | Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби | Олійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.; Гейко, Т. С. |
2012-04-25 | Дослідження процесу зберігання маффінів підвищеної харчової цінності | Запаренко, Г. В.; Касабова, К. Р.; Давиденко, А. І. |
2012 | Дослідження ринку борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності | Афанасьєва, О. П.; Запаренко, Г. В. |
2011 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини | Гринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В. |
2011 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів | Гринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В. |
2016 | Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції» | Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Неклеса, О. П.; Касабова, К. Р.; Пілюгіна, І. С.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Новік, Г. В.; Брикова, Т. М.; Гречаник, Н. С.; Невдачина, Д. С.; Парфілова, М. М.; Різван, О. Ю.; Верешко, А. А.; Сердюкова, Ю. В.; Чернікова, Ю. О. |
2013 | Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот | Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2012 | Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів | Самохвалова, О. В.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2013 | Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки | Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Бурлюбаєва, Т. М.; Мухін, Д. С. |
2011 | Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію | Крутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В. |
2012-04-25 | Оптимізація вмісту інгредієнтів у рецептурах борошняних кондитерських виробів | Запаренко, Г. В. |