Browsing by Author Даниленко, Л. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Актуальні питання освіти й науки України в умовах інноваційного розвиткуДаниленко, Л. В.
2011-04-19Аналіз електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових томатівПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2012Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якостіПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Діденко, О. В.; Даниленко, Л. В.
2011Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатівОдарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.; Сюсель, О. О.
2010Властивості листкового тіста під час заморожуванняОдарченко, М. С.; Даниленко, Л. В.; Бондаренко, І. О.
2010Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варенняСесь, А. М.; Піддубний, В. В.; Даниленко, Л. В.
2011-04-19Кріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцюПогожих, М. І; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2012Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизиОдарченко, Д. М.; Діденко, О. В.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.
2010Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печиваМихайлик, В. М.; Сесь, А. М.; Даниленко, Л. В.
2011Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік"Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Діденко, О. В.
2011Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік»Даниленко, Л. В.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О.
2011-05-19Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Погожих, М. І.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.