Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33728
Title: Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировини
Authors: Одарченко, Д. М.
Погожих, М. І.
Даниленко, Л. В.
Мовчан, А. О.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко Д. М., Погожих М. І., Даниленко Л. В., Мовчан А.О. Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 93-94
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33728
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-93-94.pdf304.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.