Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гіренко, Н. І.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Дуб, В. В.
2019-05-15
Вплив добавок гідробіонтів на мікроструктуру фаршевого напівфабрикату для млинців після заморожування-розморожування
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Детермінанти вибору майбутньої професії абітурієнта вищого навчального закладу
Крамаренко, Д. П.
;
Варипаєв, О. М.
;
Гіренко, Н. І.
2021
Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2021
Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2020
Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки
Крамаренко, Д. П.
;
Дуб, В. В.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системи
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2015
Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваски
Дейниченко, Г. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2017
Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2016
Дослідження граничної напруги зсуву м’ясо-овочевої дисперсної системи
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дослідження лексико-семантичної групи найменувань страв (на прикладі слобожанських говірок)
Покровська, О. А.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Методики дистанційного викладання дисциплін технологічного напряму
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2016
Освіта як універсальний індикатор якості розвитку суспільства
Варипаєв, О. М.
;
Гіренко, Н. І.
2018
Основні напрями використання фаршевих напівфабрикатів із добавками гідробіонтів для виготовлення кулінарної продукції
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2015
Особливості підбору технологічного устаткування для пекарень малої потужності
Гіренко, Н. І.
;
Крамаренко, П. Ю.
2020
Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.
2019
Сутність і переваги електронного навчання у ЗВО
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2015
Технічне оснащення підприємства швидкого харчування для приготування конопіци
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
2021
Умови підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання
Крамаренко, Д. П.
;
Гіренко, Н. І.
;
Дуб, В. В.