Browsing by Author Гіренко, Н. І.
Showing results 1 to 17 of 17
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців | Гіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Дуб, В. В. |
2019-05-15 | Вплив добавок гідробіонтів на мікроструктуру фаршевого напівфабрикату для млинців після заморожування-розморожування | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2016 | Детермінанти вибору майбутньої професії абітурієнта вищого навчального закладу | Крамаренко, Д. П.; Варипаєв, О. М.; Гіренко, Н. І. |
2021 | Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В. |
2021 | Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В. |
2020 | Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки | Крамаренко, Д. П.; Дуб, В. В.; Гіренко, Н. І. |
2016 | Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системи | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2017 | Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарства | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В. |
2016 | Дослідження граничної напруги зсуву м’ясо-овочевої дисперсної системи | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2016 | Дослідження лексико-семантичної групи найменувань страв (на прикладі слобожанських говірок) | Покровська, О. А.; Гіренко, Н. І. |
2016 | Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2016 | Методики дистанційного викладання дисциплін технологічного напряму | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2016 | Освіта як універсальний індикатор якості розвитку суспільства | Варипаєв, О. М.; Гіренко, Н. І. |
2020 | Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В. |
2019 | Сутність і переваги електронного навчання у ЗВО | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2021 | Умови підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчання | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В. |
2015 | Формування професійних компетенцій у майбутніх викладачів профілю «Харчові технології» | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Крамаренко, П. Ю. |