Browsing by Author Гіренко, Н. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Вплив добавок гідробіонтів на мікроструктуру фаршевого напівфабрикату для млинців після заморожування-розморожуванняКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Детермінанти вибору майбутньої професії абітурієнта вищого навчального закладуКрамаренко, Д. П.; Варипаєв, О. М.; Гіренко, Н. І.
2021Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиціКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2021Дослідження граничної напруги зсуву трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиціКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2020Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробкиКрамаренко, Д. П.; Дуб, В. В.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження вологоутримуючої здатності м’ясо-овочевої дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2017Дослідження впливу гідролізату рибного колагену на жироутримувальну здатність модельної фаршевої системигосподарстваКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2016Дослідження граничної напруги зсуву м’ясо-овочевої дисперсної системиКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2016Методики дистанційного викладання дисциплін технологічного напрямуКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2020Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологійКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2019Сутність і переваги електронного навчання у ЗВОКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2021Умови підвищення професійно-педагогічної компетентності майстра виробничого навчанняКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Дуб, В. В.
2015Формування професійних компетенцій у майбутніх викладачів профілю «Харчові технології»Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Крамаренко, П. Ю.